Od pondelka 5. augusta do piatku 9. augusta sme z dôvodu letnej dovolenky zatvorení!!

PRAESIDIO® Mini je flexibilný dávkovač pre každé prostredie

News 27 February 2023 CitroenAir CZ

Nové PRAESIDIO Mini preberá krásny dizajnový jazyk modelu PRAESIDIO a robí ho ešte flexibilnejším. PRAESIDIO Mini má úžasné možnosti montáže, či už potrebujete dávkovač na pult, na stojan v hale alebo namontovaný na stenu.

Teraz prístupný z oboch strán

S  novým dizajnom 360˚ je prístup k dezinfekčnému prostriedku jednoduchší ako kedykoľvek predtým.

Rôzne možnosti montáže

Potrebujete dávkovač, ktorý možno umiestniť na stôl, stojan alebo stenu? PRAESIDIO® mini je naozaj flexibilný.

Náplne od akéhokoľvek dodávateľa

Otvorený systém vám umožňuje flexibilne reagovať na nedostatky v dodávkach vašich dodávateľov – PRAESIDIO Mini funguje so všetkými komerčne dostupnými dezinfekčnými prostriedkami.

PCR plast

Pumpičky a fľaše radu X10 sú vyrobené z plastu PCR, ktorý pochádza z recyklovaných materiálov.

Vlastné návrhy, ktoré sú skutočne magnetické

Vďaka magnetickým krytom vyrobeným na mieru získa váš dávkovač PRAESIDIO® Mini nový originálny vzhľad v priebehu niekoľkých sekúnd.

Viac o PRAESIDIO Mini

  • PRAESIDIO® Mini sa vyrába v rôznych závodoch OPHARDT Hygiene napríklad v Kanade, Írsku a Nemecku.
  • PRAESIDIO® Mini je k dispozícii v dvoch rôznych verziách. Verzia s čerpadlom x10 je určená pre akýkoľvek komerčne dostupný dezinfekčný prostriedok. Použitie kazety je určené pre výrobcov dezinfekčných prostriedkov, ktorí potom pomocou individuálneho uzáveru zabezpečia kompatibilitu vlastného dezinfekčného prostriedku s dávkovačom.
  • Ak máte záujem o vlastnú magnetickú prednú stranu pre PRAESIDIO® mini, kontaktujte info@citroenair.eu, grafickí experti sú vám k dispozícii. Pomocou magnetickej fólie možno ľahko a rýchlo vytvoriť logá, vzory alebo dizajny a v priebehu niekoľkých sekúnd ich aplikovať na dávkovač dezinfekčného prostriedku.

Kolekcie

Viac informácií

O Ophardt Hygiene

Hermann Ophardt položil základy spoločnosti v roku 1962 vo svojej garáži. Tam vyvinul prvý dávkovač ingo-man®, ktorý slúžil lekárom a... Viac »