Od pondelka 5. augusta do piatku 9. augusta sme z dôvodu letnej dovolenky zatvorení!!

News 14 April 2023 CitroenAir CZ

S cieľom ponúknuť širšiu škálu estetických možností vyvinula spoločnosť d line nové povrchové úpravy pre svoje architektonické armatúry a kúpeľňové doplnky.

Väčšinu kusov z kolekcií Knud Holscher, Arne Jacobsen a Qtoo je možné vytvoriť v týchto povrchových úpravách, ale v súlade s naším záväzkom udržateľnosti sa vyrábajú na zákazku.

Povrchová úprava – PVD úprava

Výrobky d line sa už dlho vyrábajú z prvotriednych kovov (nehrdzavejúca oceľ AISI 316 a mosadz), ale teraz sa možnosti z hľadiska estetiky a hygieny rozšírili vďaka použitiu technológie povrchovej úpravy.

Táto inovatívna technika vytvára pri aplikácii na nehrdzavejúce ocele mimoriadne kvalitnú a vysoko odolnú povrchovú úpravu. Vďaka tejto technike môžeme teraz vytvárať rukoväte a sanitárne príslušenstvo s kartáčovaným saténovým alebo lešteným povrchom, vo farbách medi, dreveného uhlia a mosadze. A vďaka dokonalému hygienickému profilu PVD možno teraz kombináciou mosadzných úchytiek a doplnkov z nehrdzavejúcej ocele s mosadznou PVD povrchovou úpravou dosiahnuť kompletný dizajn kúpeľne.

Použitie PVD môže tiež vytvoriť teplejší vzhľad príslušenstva. Výsledkom nášho vývoja štyroch povrchových úprav sú kombinácie materiálov a farieb, ako napríklad drevené uhlie na pozadí dymového duba, zatiaľ čo mosadz bola pridaná pre nízky lesk, ktorý poskytuje v tmavších priestoroch reštaurácií, hotelov a súkromných domov – elegantný vzhľad, ktorý zodpovedá našej viere v nadčasovosť nad trendmi.

Kolekcia Qtoo je k dispozícii v mosadznej, medenej a uhľovej farbe – všetky tri farby majú leštený alebo saténový povrch.

Farby a materiály

Nerezová oceľ (brúsený satén alebo lesklá)
Mosadz (brúsený satén alebo lesklá)

PVD drevené uhlie (charcoal)
PVD meď (copper)
PVD mosadz (brass)

Čierna farba RAL 9005*

*jemný mat, lesk 20-30%

Materiál

Na používaní kvalitných kovov sa nič nezmenilo – nehrdzavejúca oceľ AISI 316 a mosadz sú už dlho obľúbenými kovmi spoločnosti d line, pretože nikdy nestrácajú svoju odolnosť a spĺňajú prísne normy kvality spoločnosti d line.

Kľučky a ostatné príslušenstvo dverí sú k dispozícii v lesklej mosadzi a lesklej alebo brúsenej satinovanej nehrdzavejúcej oceli. Ostatné výrobky radu d, od kovania cez sanitárne príslušenstvo až po bezbariérové príslušenstvo, sa vyrábajú z nehrdzavejúcej ocele v oboch povrchových úpravách.

Línia d vždy pracovala s mosadzou, pretože časom získava patinu a vytvára krásny efekt. Nereaguje však dobre na agresívne čistiace prostriedky, ktoré sa často vyžadujú v kúpeľniach, preto je zavedenie výrobkov s PVD povrchovou úpravou zaujímavé najmä pre architektov, ktorí chcú špecifikovať sanitárne doplnky z týchto materiálov (povrchových úprav).

Kolekcie

Viac informácií

O d line

d line je popredná dánska dizajnová značka, ktorá navrhuje a ručne vyrába odolné architektonické kovania a sanitárne doplnky. Výrobky d... Viac »