Doplnky Wagner Ewar s perleťovým povrchom - vizitka pre toalety

News 13 July 2023 CitroenAir CZ

Pri výstavbe kvalitných kancelárskych a administratívnych budov sa osobitná pozornosť venuje vonkajším fasádam a recepčným a pracovným priestorom. Ďalšou “vizitkou”, ktorá sa stáva čoraz dôležitejšou, sú kvalitné toalety pre zamestnancov aj návštevníkov. Nové doplnky Wagner Ewar s perleťovým povrchom sú vhodným riešením pre širokú škálu požiadaviek, ako sú dizajn, funkčnosť, hygiena a udržateľnosť.

Základom nového vývoja bolo použitie nehrdzavejúcej ocele. Spočiatku spĺňala požiadavky na hygienu a trvanlivosť. Aspekty dizajnu a funkcie sa zvažovali v spolupráci s externým produktovým dizajnérom a za účasti mnohých (interiérových) architektov.

Výsledkom bola séria štyroch doplnkov v nezávislom dizajnovom jazyku s perleťovým saténovým povrchom. Tento povrch sa dosiahol úpravou, ktorá zahŕňa tryskanie nehrdzavejúcej ocele jemnými keramickými alebo sklenenými guľôčkami. Výsledkom je jednotný povrch so zamatovým vzhľadom. Vysoká kvalita príslušenstva je obzvlášť viditeľná vďaka použitiu nehrdzavejúcej ocele s hrúbkou 6 alebo 3 mm. Z bezpečnostných dôvodov sú komponenty po celom obvode vybavené rádiusmi. Inštalácia je skrytá a chránená proti krádeži skrutkami. Súčasťou dodávky je aj upevňovací materiál odolný voči korózii.

Wagner Ewar AC 715

Jednoduchý háčik z nehrdzavejúcej ocele (AISI 304) s hrúbkou 6 alebo 3 mm, ktorý znižuje výskyt baktérií a ľahko sa udržiava, viditeľné povrchy otryskané, na povrchovú montáž.

Štvorcová základná doska s dvojbodovým upevnením vzadu a uzamykacou skrutkou proti krádeži v spodnej časti. Dodáva sa s upevňovacím materiálom.

Rozmery: 60 x 60 x 67 mm

Wagner Ewar AC 750

Držiak toaletného papiera z nehrdzavejúcej ocele (AISI 304) s hrúbkou 6 alebo 3 mm, ktorý znižuje tvorbu baktérií a ľahko sa udržiava, viditeľné povrchy otryskané, na povrchovú montáž.

Štvorcová základná doska s trojbodovým upevňovacím prvkom v zadnej časti a uzamykacou skrutkou proti krádeži v spodnej časti. Dodáva sa s upevňovacím materiálom.

Rozmery: 127 x 113 x 25 mm

Wagner Ewar AC 761

Toaletná súprava z nehrdzavejúcej ocele (AISI 304) s hrúbkou 6 alebo 3 mm, ktorá znižuje tvorbu baktérií a ľahko sa udržiava, viditeľné povrchy otryskané, na povrchovú montáž.

Štvorcová základná doska s trojbodovou upevňovacou súpravou dozadu a uzamykacou skrutkou proti krádeži v spodnej časti. Vymeniteľná hlava kefy, odnímateľná misa s vnútornou dorazovou skrutkou na optimálnu polohu kefy. Dodáva sa s upevňovacím materiálom.

Rozmery: 113 x 391 x 121 mm

Wagner Ewar AC 722

Náhradný držiak na rolky toaletného papiera z nehrdzavejúcej ocele (AISI 304), hrúbka 6 alebo 3 mm, znižuje výskyt baktérií a ľahko sa udržiava, viditeľné povrchy sú otryskané, na povrchovú montáž.

Štvorcová základná doska s dvojbodovou upevňovacou súpravou dozadu a uzamykacou skrutkou proti krádeži v spodnej časti. Súčasťou dodávky je upevňovací materiál.

Rozmery: 60 x 60 x 128 mm

Kolekcie

Viac informácií

O Wagner Ewar

Funkčnosť ukrytá v čistých líniách a kvalitnom dizajne. To sú výrobky série Wagner-Ewar. Nerezová oceľ, presnejšie nazývaná chrómniklová oceľ, je... Meer lezen »